Når og hvor tok du bac'en?
Jeg tok bac’en 2013 i Bayeux, en kjempetrivelig liten by i nord-vest Frankrike.

Hvor er du født og oppvokst?
Trondheim

Hva gjør du nå?
Studerer politikk og økonomi på London School of Economics.

Hva har du gjort siden bac'en?
Etter at jeg dro fra Bayeux startet jeg rett på London School of Economics and Political Science, hvor jeg nå studerer politikk og økonomi.

Hva har bac'en betydd for deg generelt?
Årene i Frankrike har betydd utrolig mye for meg. Oppholdet i Frankrike har på veldig mange måter hjulpet å utvikle meg som person og gjorde meg mer selvstendig. Å dra til Frankrike var generelt en veldig god forberedelse på “voksenlivet” og videre studier. Jeg har nok mye å takke tiden i Frankrike for med tanke på videre studier.
Å gå videregående i Frankrike var utrolig givende og lærerikt, og selv om både skole og hverdag var tøft til tider, var det en utrolig spennende og ikke minst morsom tid.

Hva er ditt beste minne fra tiden i Frankrike?
Det er vanskelig å peke på noe spesifikt, for det er mye å velge mellom! Oppholdet ga meg mange gode venner, spennende turer rundt i Frankrike, et dypdykk i en annen kultur, selvstendighet og ikke minst et nytt språk!
Om jeg må peke på noe så stikker nok mestringsfølelsen da jeg fikk vitnemål seg litt ekstra frem, selv om det ikke kan måle seg med alle de andre opplevelsene sammenlagt!