Masterstudent Business Management University of Manchester

Når og hvor tok du bac'en?
Jeg gikk på lycée Pierre Corneille i Rouen og tok eksamen, eller bac-en, i 2010.

Hvor er du født og oppvokst?
Trondheim

Hva gjør du nå?
Til sommeren er jeg ferdig med en bachelor i kinesisk og business og management ved Universitetet i Manchester. I fjor var jeg på utveksling til det sørlige Kina, og til høsten begynner jeg på en mastergrad i internasjonal business og management, også det i Manchester.

Hva har bac'en betydd for deg generelt?
Det var på mange måter oppholdet i Frankrike som gjorde at jeg valgte å studere kinesisk. Jeg følte at jeg på mange måter ikke var ferdig med å lære språk og oppleve nye kulturer. Etter videregående sto valget mellom studier i Frankrike, Norge eller England. Det var ikke et vanskelig valg. Jeg ville oppleve noe helt nytt – igjen. Uten erfaringene mine fra Frankrike ville jeg nok tenkt meg om både én og to ganger ekstra før jeg valgte den studieretningen jeg har endt opp på.

Etter tre år i Frankrike så er det vanskelig å plukke ut det beste minnet, for det er veldig mange å velge blant. Spesielt godt husker jeg seksjonsferiene. Den jeg husker best er kanskje alpeferien i seconde (førsteklasse) da vi dro til Les Trois Valées og sto på ski ei hel uke. Ikke bare var det den perfekte seksjonsferie for en skientusiast som meg, men det var også den første ferien vi i seconde var med på sammen med de to kullene over oss, så det gjorde nok denne ferien ekstra spesiell.